Betekenis van Kyaniet

Deze Kyaniet is afkomstig uit Nepal dat wordt gekenmerkt door zijn blauwe tinten die variëren van licht aqua tot diepblauw. De steen heeft een unieke eigenschap: het vertoont verschillende hardheden afhankelijk van de richting waarin het wordt gesneden. Kyaniet uit Nepal is bijzonder gewild vanwege zijn rijke kleur en superieure kwaliteit.

Betekenis van Kyaniet

Intuïtie, Communicatie & Hoger bewustzijn

Blauwe Kyaniet stimuleert zelfbewustzijn, intuïtie, paranormale vermogens en helpt verbinden met gidsen. Hij helpt bij het doorbreken van blokkades die je in dezelfde eindeloze innerlijke dialoog houden en helpt om nieuwe wegen van energiestroom te creëren die onmiddellijke verschuivingen in je perceptie teweeg te brengen.

Kyaniet opent het keelchakra en helpt je de waarheid te spreken. Hij stimuleert zelfexpressie en communicatie door angsten en blokkades te doorbreken.

Deze steen helpt met communicatie tussen disharmonische mensen. Hij heeft een kalmerend effect op emoties en je innerlijke wereld. Hij stimuleert een aangenaam, vredig karakter en verlost je van verwarring, illusie, woede, frustraties en stress.

Kyaniet stimuleert waar nodig logisch, rationeel denken en spontane actie. Dit is een goede steen bij het studeren of het vinden van een oplossing voor een probleem. Hij helpt je ideeën om te zetten in realiteit en maakt vastberaden.

Kyaniet brengt balans en lijnt de chakra's en subtiele energie lichamen uit. Hij stimuleert het derde oog, paranormale vermogens en bevordert de communicatie met hogere wezens. Het is een goede zender van energie en vergemakkelijkt telepathie en de overdracht van energie van persoon op persoon. Kyaniet helpt je verbinding te maken met je spirituele gidsen en het auraveld te beschermen tegen binnendringen. Hij aardt spirituele energie en stimuleert spirituele integriteit en rijping. Hij brengt je spirituele wezen op één lijn met hogere lagen van bewustzijn en verbetert je vermogen om informatie op alle niveaus te ontvangen en door te geven.

Wist je dat...

...Kyaniet vernoemd is naar het Griekse woord ‘Kyanos’ wat blauw betekent?

Chakra

Keelchakra (5e chakra) & Derde Oog Chakra (6e Chakra)

Sterrenbeeld

Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter & Steenbok

×