Betekenis van Labradoriet

Labradoriet is een fascinerende halfedelsteen die bekend staat om zijn spectaculaire schouwspel van iriserende kleuren, vaak omschreven als labradorescentie. Deze kleurvariaties kunnen blauw, groen, geel, oranje of zelfs roodachtig zijn, afhankelijk van de lichtinval en de hoek waaronder de steen wordt bekeken.

Betekenis van Labradoriet

Bescherming, Intuïtie & Overprikkeling

Labradoriet is een krachtige en mystieke edelsteen die een verhoogd bewustzijn bevordert en een beschermend krachtveld creëert. Deze prachtige steen helpt je om jezelf te beschermen en sterker te staan tegenover de projecties van anderen. Labradoriet is zeer geschikt voor mensen die hoog sensitief zijn, hij zorgt er namelijk voor dat je minder prikkels binnen krijgt waardoor je beter bij je eigen gevoel kan blijven.

Daarnaast helpt Labradoriet angsten en onzekerheden te overwinnen, waardoor het je vertrouwen in het leven geeft. Hij maakt je bewust van oude denkpatronen en helpt deze te doorbreken. Ook versterkt het de intuïtie en mediamieke gaven.

Wist je dat...

...de naam "Labradoriet" afkomstig is van een van de eerste vindplaatsen van deze edelsteen: het Canadese schiereiland Labrador?

Chakra

Zonnevlecht chakra (3e chakra)

Sterrenbeeld

Vissen, Waterman, Leeuw, Schorpioen & Boogschutter

×