Vuuragaat edelsteen

Vuuragaat, vaak gevonden in vulkanische rotsen, is een unieke edelsteen die opvalt door zijn levendige mix van oranje, rood en bruin tinten, die samen een vlammend patroon vormen. Het slijpen van deze steen brengt de diepe, golvende lagen en warme tinten extra naar voren. Elk stuk vuuragaat heeft zijn eigen unieke en betoverende kleurenspel en diepte.

Betekenis

Kracht, Passie & Bescherming

Vuuragaat is een krachtige en energieke edelsteen die vastberadenheid en passie bevordert. Deze steen wakkert je innerlijke vuur aan en stimuleert hartstocht en seksualiteit.

Het biedt warmte en energie bij uitputting en vermoeidheidsklachten, en heeft een positieve werking op je hormoonstelsel, vooral wanneer je seksuele problemen ervaart.

Vuuragaat bouwt een beschermend schild om het lichaam heen, beschermt tegen onrecht en keert het terug naar de bron. Het verdrijft angst en zorgt voor diepe, innerlijke zekerheid.

Kortom, het is een nuttige steen om te dragen als je moed en kracht nodig hebt om grote veranderingen in je leven aan te brengen, of als je je passie en seksualiteit wilt aanwakkeren.

Wist je dat...

…de naam Vuuragaat verwijst naar de vurige en energieke eigenschappen van deze edelsteen? De energie van de Vuuragaat doet denken aan de kracht en passie van vuur.

Chakra

Wortelchakra & Heiligbeenchakra

Sterrenbeeld

Ram

×