We hebben weer 2 prachtige edelstenen aangevuld: unieke, doorzichtige Tanzaniet & prachtige blauwe Larimar hangers!

De kleur blauw hoort bij het Keelchakra. Dit is het vijfde chakra in het menselijk energetisch systeem. Het wordt ook wel 'Vishuddha' genoemd en bevindt zich in het gebied van de keel en de nek.

Het Keelchakra staat voor communicatie, zelfexpressie en creativiteit. Het is verbonden met ons mentale lichaam en onze stem, zowel fysiek als symbolisch. Een gebalanceerd Keelchakra kan ons helpen helder en effectief te communiceren, terwijl een ongebalanceerd Keelchakra kan leiden tot problemen met spreken, uitdrukken van emoties en creativiteit.

Tanzaniet

Tanzaniet is een vrij zeldzame edelsteen die voornamelijk in Tanzania wordt gevonden, vandaar de naam haha. De steen staat bekend om zijn blauw-violette kleur. Deze nieuwe Tanzaniet hangers zijn uniek vanwege zijn transparantie, dat vind je niet zo snel bij gepolijste edelstenen 🌞

Larimar

Larimar heeft voor een edelsteen een hele unieke kleur, er zijn eigenlijk nauwelijks edelstenen die een tropische lichtblauwe kleur hebben. Larimar wordt alleen gevonden in het Dominicaanse Republiek en is daardoor vrij zeldzaam.

×